Close

Jobba på Swekip

Jobba på Swekip

ÄR DU VÅR NYA SERVICETEKNIKER?

Nu söker vi en ny kollega till Swekip Sweden AB.

Gillar du att hitta på nya lösningar, arbeta fritt under eget ansvar och dagligen möta nya människor vars problem bara du kan lösa? Då är du vår nästa servicetekniker! Swekip utvecklar, importerar och säljer Kinatillverkade lastmaskiner och redskap. På Swekip är vårt mål att alltid göra kunden nöjd och du, som alla andra hos oss, har en nyckelroll i att uppfylla detta mål.

Arbetsuppgifter

Arbetet som servicetekniker innefattar allt från att ta emot leveranser till service, kundsupport och verkstadsarbete. Du arbetar nära övriga medarbetare och kommer vara den som säkerställer leverans till kund. Arbetet utförs till största del självständigt, antingen hos oss i verkstaden eller ute hos kunden.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • – Leveransservice och kundanpassningar
  • – Tvättning och rekonditionering.
  • – Reparation och garantihantering.
  • – Kundsupport och reklamationer.

– Underhållsservice.

Din profil

Vi söker dig som har bra maskinkännedom och drivs av att göra förbättringar. Du har goda kunskaper inom maskinteknik med erfarenhet av mobil hydraulik och fordonsel. Du gillar problemlösning och älskar utmaningar. Du är praktiskt lagd och kan även utföra mindre svetsjobb.

Utbildning inom fordonsteknik eller likande är ett krav för tjänsten liksom körkort med B behörighet.

Meriterande är arbete på fältet eller med reparationer av tunga fordon eller liknande. Du kan även tidigare gärna ha arbetat inom liknande bransch, till exempel med tunga fordon.

Du kommer att ha många arbetsuppgifter samtidigt vilket kräver gott ordningssinne och strukturerad arbetsmetodik. Därför ser vi det som viktigt att du är strukturerad, organiserad och har sinne för detaljer. Då du kommer att träffa på många olika människor mer eller mindre varje dag är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad. Du trivs i en variationsrik roll, där du gärna gör det lilla extra där det behövs för att hjälpa till.

Vi erbjuder en omväxlande och utvecklande tjänst på ett företag med starkt sikte på framtid och tillväxt.

Vi arbetar med löpande urval, så välkommen med din ansökan via info@swekip.se omgående, dock senast 31 augusti 2020.

Placering

Umeå

Anställningsform

Tillsvidare

Kontaktinformation

Tobias Bodén Lundberg
070-662 97 76
tobias@swekip.se