Maskiner

Vi har lastare som passar ditt behov

SWEKIP 1040


Våran minsta ekonomimodell passar perfekt för arbeten på gården. Enklare snöskottning, flyttning av pallar och diverse arbeten som förenklar vardagen.

SWEKIP 1540


Swekip 1540 är speciellt framtagen för de som vill ha en snabbgående produktiv maskin med kompakta mått. Maskinen har en trevlig förarmiljö med god sikt runt om.

SWEKIP 1850


När man sätter sig i 1850 slås man av den trevliga förarmiljön och var du än tittar har du god sikt. Hydraulisk SMS/Trima redskapslåsning är standard!

SWEKIP XC08d


Våran Banddumper som manövreras enkelt på små ytor tack vare sina kompakta mått och precisionsstyrning. Ett måste för arbeten i trånga utrymmen.

SWEKIP 2250


Uppskattar du enkelhet och funktion då kan Swekip 2250 vara något för dig! Vi har tagit fram en modell som är inriktad på dig som kör lite mindre men ändå vill ha en maskin som är stark.

SWEKIP 2550


Med en vikt på 5 ton lämpar sig 2550 för allehanda arbetsuppgifter, stark som en stor maskin, lätt och smidig som en liten maskin. SWEKIP 2550 är angenäm att jobba med!

SWEKIP 3080


Den största lastmaskinen i vårt nuvarande sortiment. Med en vikt på 6 ton så klarar den de lite tyngre arbetsuppgifterna. Stark som en större hjullastare men ändå smidig som en mindre.

SWEKIP XC17D


Marknadens mest prisvärda minigrävare. Dubbla körhastigheter, Hydrauliskt bredbart underrede. Enkel och komfortabel samt finkänslig hydraulik.RING OSS IDAG

FÖR EN OFFERT

RING OSS IDAG

FÖR EN OFFERT