Reservdelar


Så här beställer du reservdelar


Vi tillhandahåller reservdelar till flertalet maskinmodeller från Kina. För att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig ta fram rätt reservdel är det viktigt att du tillhandahåller oss med rätt information. Följande behöver vi veta av dig:


1. Serienummer på maskinen

 

När du ska beställa reservdelar eller information till en maskin använd alltid serienumret som referens. Det kan vara olika delar mellan de tidigare och senare versionerna av maskinen så för att säkerställa att det blir rätt del till rätt maskin behövs serienumret.

Serienumret på maskinen hittar man oftast på skylten som sitter på tanken (vänster sida på maskinen).

Serienumret på motorn hittar man på skylten som sitter infäst på motorn.

2. Modellbeteckning på maskinen

Har ni köpt maskinen av oss är det bra om ni anger vilken modell det är på maskinen. Nyare modeller har beteckning 1040, 3080 eller liknande och har ni en äldre modell kan det tex var CRX 920, 910 etc.

Har ni köpt av en annan leverantör kan maskinen ha modellbeteckning ZLXX där XX står för storlek (tex 08 eller 15)

Maskinskylt med serie och modellnummer
3. Artikelnummer på reservdelen

De flesta delarna i maskinen är märkta med ett serienummer men inte alla. Kontrollera om detta finns och skriv det till oss.

 

4. Bild på reservdelen

Att ta en eller flera bilder på den befintliga delen hjälper oss avsevärt då vissa komponenttillverkaren inte har serienummer. Dessutom kan leverantören har flera olika versionen på delen så för att säkerställa att rätt reservdel tas fram behövs en bild. Se till att bilden är skarp och ta gärna en närbild och en bild lite längre ifrån.

 


I första hand vill vi att du mejlar oss förfrågningar som rör reservdelar och bifogar ovanstående information. Mejl skickas till: