Close

september 21, 2017

Fint besök från Kina

Under de 10 år vi arbetat med vår tillverkare i Kina har relationen med dem växt och blivit väldigt stark. Vi har gått från ett vanligt kund/leverantörs förhållande till att idag vara väldigt nära kollegor. Det är detta som varit nyckeln till vår framgång och det resultat vi presterat med utveckling av Nordens mest prisvärda hjullastare.

För att tillverkaren i Kina ska förstå vad marknaden i Sverige efterfrågar och vilka krav man ställer här så är de väldigt lyhörda och lyssnar på oss. Under september har delar av företagsledningen tillsammans med ingenjörer hälsat på Swekip där vi bland annat åkt runt bland kunder och visat hur de använder maskinerna i praktiken, vilka applikationer och funktioner som är viktiga och framför allt lyssnat på önskemål och idéer om förändringar.

Vi hann även med en del nöjen under veckan som värd till Kineserna och ett uppskattat äventyr var trolling i Mälaren. Tyvärr bjöd inte Sverige på speciellt bra väder men det gjorde inget eftersom vi hade varma kläder.

Välkommen till nya Swekip!
Nu har vi lanserat Swekips nya sida! Vi har gjort sidan mer överskådlig och lättare för dig som besökare att hitta det du söker. Dessutom har vi passat på att addera två maskiner till vårt sortiment, Swekip 1350 och Swekip 2880! Du kan läsa mer om dessa under fliken "Maskiner". Hör av dig till oss om du har frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig! Tel: 090-77 71 00 E.post: info@swekip.se
Välkommen till nya Swekip!
Nu har vi lanserat nya Swekip! Vi har gjort sidan mer överskådlig och gjort det lättare för dig som besökare att hitta det du söker. Vi har också adderat två maskiner till sortimentet, Swekip 1350 och Swekip 2880! Läs mer om dessa under fliken "Maskiner". Hör av dig till oss om du har frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig! 090-77 71 00 info@swekip.se