Close

mars 2, 2018

Vi har ett nytt digitalt hem

Nu äntligen har vi blivit med ny sajt. Vi har stora planer för det kommande åren och för att möta upp till våra mål kändes det rätt att förändra inte bara sajten utan hela profilen. Vi har lagt stor vikt i att utveckla en användarvänlig och responsiv sajt som passar dagens användande som till stor del sker från både plattor som mobiltelefoner.

En sajt som fungerar lika bra på datorn som i mobilen

Vår tanke var att göra en hyfsat fräsch design men med fokus på att det ska vara lätt att se och förstå våra produkter. Hoppas ni tycker att vi lyckades!
Nästa steg i vårt digitala hem är att ta fram en webbshop för reservdelar, något som efterfrågats av er kunder.

I början kommer det säkerligen finnas en del barnsjukdomar men det åtgärdar vi allt eftersom.

Välkommen till nya Swekip!
Nu har vi lanserat Swekips nya sida! Vi har gjort sidan mer överskådlig och lättare för dig som besökare att hitta det du söker. Dessutom har vi passat på att addera två maskiner till vårt sortiment, Swekip 1350 och Swekip 2880! Du kan läsa mer om dessa under fliken "Maskiner". Hör av dig till oss om du har frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig! Tel: 090-77 71 00 E.post: info@swekip.se
Välkommen till nya Swekip!
Nu har vi lanserat nya Swekip! Vi har gjort sidan mer överskådlig och gjort det lättare för dig som besökare att hitta det du söker. Vi har också adderat två maskiner till sortimentet, Swekip 1350 och Swekip 2880! Läs mer om dessa under fliken "Maskiner". Hör av dig till oss om du har frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig! 090-77 71 00 info@swekip.se