Close

Våra koncept

Vi har skapat fyra olika koncept som gör det enklare för dig att hitta en maskin som passar just dig och dina behov.

Våra koncept

Vi har skapat fyra olika koncept som gör det enklare för dig att hitta en maskin som passar just dig och dina behov.

Kompis

En hjälpande hand i dina diversearbeten är signumet för Swekip KOMPIS. Liten, bekväm och smidig blir den din bästa vän för gårdens alla arbeten. Låt inte storleken lura dig, Swekip KOMPIS är starkare än vad du tror och bevisar det gärna i de situationer du anförtror den. Tillräcklig i både hytt och detaljer gör den prisvärd för både privatpersonen och företagaren.

Dessa maskiner ingår i vårt koncept Kompis:

Lagom

Swekip LAGOM gör det den ska och erbjuder de egenskaper du behöver i en maskin. Med enkla komponenter blir den driftsäker utan att för det tumma på det nödvändiga. Lämplig styrka, liten och smidig samt med en bra komfort överträffar Swekip LAGOM alla förväntningar. Lagom är ett koncept framtagen för dig som inte vill betala för överflödiga funktioner.

Ett prismedvetet val helt enkelt.

Dessa maskiner ingår i vårt koncept Lagom:

Trygg

Säg hej till Swekip TRYGG. En maskin som beter sig som en maskin ska. Utformad genom lång erfarenhet av maskinutveckling. Med bra lyft-kapacitet får du en maskin du kan sitta tryggt i när du arbetar med tunga lyft eller fyller skopan med makadam. Maskinens enkelhet gör dig trygg när du gärna själv vill serva den. Den finkänsliga hydrauliken gör dig trygg när du behöver göra precisionslyft och den utomordentliga runt-om-sikten skapar ett lugn vid arbeten i trånga utrymmen.

Dessa maskiner ingår i vårt koncept Trygg:

Stark

Starkast i klassen när det gäller lyftkapacitet och dragkraft. Likt övriga modeller vänder sig Swekip STARK till användaren. Swekip STARK har en trevlig förarmiljö med utomordentlig runt-om-sikt, väl genomtänkt placering av knappar och reglage. Känn styrkan och balansen vid lastning och lossning. Känn kraften i lastaggregatet och driften vid schaktarbeten samt snöskottning. Känner du dig stark? Välj Swekip STARK!

Dessa maskiner ingår i vårt koncept Stark:

Välkommen till nya Swekip!
Nu har vi lanserat Swekips nya sida! Vi har gjort sidan mer överskådlig och lättare för dig som besökare att hitta det du söker. Dessutom har vi passat på att addera två maskiner till vårt sortiment, Swekip 1350 och Swekip 2880! Du kan läsa mer om dessa under fliken "Maskiner". Hör av dig till oss om du har frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig! Tel: 090-77 71 00 E.post: info@swekip.se
Välkommen till nya Swekip!
Nu har vi lanserat nya Swekip! Vi har gjort sidan mer överskådlig och gjort det lättare för dig som besökare att hitta det du söker. Vi har också adderat två maskiner till sortimentet, Swekip 1350 och Swekip 2880! Läs mer om dessa under fliken "Maskiner". Hör av dig till oss om du har frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig! 090-77 71 00 info@swekip.se