Close

Finansiering med marknadens bästa ränta*

Just nu kan dela upp din betalning när du finansierar ditt köp av lagermaskin hos oss.

Finansiera ditt köp

Just nu kan dela upp din betalning med marknadens bästa ränta* när du finansierar ditt köp av lagermaskin hos oss.

Finansiering på våra lagermaskiner till marknadens lägsta ränta*.​

Fram till 31 augusti 2020 erbjuder vi dig som kund en riktigt bra ränta när du köper en lagermaskin från oss. Fram till 31 augusti kan du nu finansiera ditt köp på någon av våra lagermaskiner med marknadens lägsta ränta*.


Finansieringen gäller för dig som köper och tecknar ett finansieringsavtal om 60 månader eller lägre vid köp av lagermaskin fram till 31 augusti 2020.


Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss idag så hjälper vi dig förverkliga ditt nästa köp!

090 – 77 71 00

Det går också bra att maila till oss
info@swekip.se

*Ny lagstiftning gör att det inte längre är möjligt att erbjuda finansiering med 0% ränta. Swekip erbjuder därför lägsta möjliga ränta om cirka 0,1%.

Välkommen till nya Swekip!
Nu har vi lanserat Swekips nya sida! Vi har gjort sidan mer överskådlig och lättare för dig som besökare att hitta det du söker. Dessutom har vi passat på att addera två maskiner till vårt sortiment, Swekip 1350 och Swekip 2880! Du kan läsa mer om dessa under fliken "Maskiner". Hör av dig till oss om du har frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig! Tel: 090-77 71 00 E.post: info@swekip.se
Välkommen till nya Swekip!
Nu har vi lanserat nya Swekip! Vi har gjort sidan mer överskådlig och gjort det lättare för dig som besökare att hitta det du söker. Vi har också adderat två maskiner till sortimentet, Swekip 1350 och Swekip 2880! Läs mer om dessa under fliken "Maskiner". Hör av dig till oss om du har frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig! 090-77 71 00 info@swekip.se