Våra konceptVåra koncept

För att du lättare ska kunna förstå vilken maskin som passar dig har tagit fram fyra koncept som binder samman liknande maskiner utifrån egenskaper.

Swekip KOMPIS

En hjälpande hand i dina diversearbeten är signumet för Swekip KOMPIS. Liten, bekväm och smidig blir den din bästa vän för gårdens alla arbeten. Låt inte storleken lura dig, Swekip KOMPIS är starkare än vad du tror och bevisar det gärna i de situationer du anförtror den. Tillräcklig i både hytt och detaljer gör den prisvärd för både privatpersonen och företagaren.

Dessa maskiner ingår i Swekip KOMPIS:

Swekip LAGOM

Varken mer, varken mindre. Swekip LAGOM gör det den ska och erbjuder de egenskaper du behöver i en maskin. Med enkla komponenter blir den driftsäker utan att för det tumma på det nödvändiga. Lämplig styrka, liten och smidig samt med en bra komfort överträffar Swekip LAGOM alla förväntningar. Framtagen för de som inte vill betala för funktioner som inte behövs, blir Swekip LAGOM ett utmärkt val för den prismedvetne.

Dessa maskiner ingår i Swekip LAGOM:

Swekip TRYGG

Säg hej till Swekip TRYGG. En maskin som beter sig som en maskin ska. Utformad genom lång erfarenhet av maskinutveckling. Med bra lyftkapacitet får du en maskin du kan sitta trygg i när du arbetar med tunga lyft eller fyller skopan med makadam. Maskinens enkelhet gör dig trygg när du gärna själv vill serva den. Den finkänsliga hydrauliken gör dig trygg när du behöver göra precisionslyft och den utomordentliga runt-om-sikten skapar ett lugn vid arbeten i trånga utrymmen.

Dessa maskiner ingår i Swekip TRYGG:

Swekip STARK

Starkast i klassen när det gäller lyftkapacitet och dragkraft. Likt övriga modeller vänder sig Swekip STARK till användaren. Swekip STARK har en trevlig förarmiljö med utomordentlig runt-om-sikt, väl genomtänkt placering av knappar och reglage. Känn styrkan och balansen vid lastning och lossning. Känn kraften i lastaggregatet och driften vid schaktarbeten samt snöskottning. Känner du dig stark? Välj Swekip STARK!

Dessa maskiner ingår i Swekip STARK:

Kontakta oss idag för en offert

Kontakta oss