Close

Om oss

Swekip är bra folk och bra maskiner – alltid både och

Om oss

Swekip är bra folk och bra maskiner – alltid både och

Swekip är bra folk och bra maskiner – alltid både och

Våra maskiner är starka lyftare och lastare, men kraften hos Swekip består av mycket mer än muskler. Genom att erbjuda prisvärda hjullastare som är trygga att äga, är vi det enkla valet för dig som användare.

 

Vi har hjullastare för alla behov. Driftsäkra maskiner som underlättar både i vardagen och vid de tuffare jobben. Snabb och kunnig service och eftermarknad är en central del av vår leverans och upplevelse. Våra engagerade medarbetare ger dig en trygg upplevelse där vi står nära till hands med goda råd även efter den generösa garantitiden löpt ut.

 

Funktionsnördar med passion för det enkla

Vår utgångspunkt och favoritutmaning är att hålla det enkelt. Det innebär att vi tydligt definierar den uppgift som våra maskiner ska lösa, sedan använder vi all vår ingenjörskunskap och problemlösaranda för att göra det så enkelt som möjligt att lösa jobbet.

Vi ser fördelarna för dig som kund med att ha en maskin som är enkel att förstå sig på, enkel att köra och enkel att underhålla. I enkelheten finns även en tanke om att det ska vara rejält och hållbart, något vi vet att våra kunder uppskattar.

 

”Funktion ska vara enkel och relevant. Våra hjullastare är enkla att använda, starka, driftsäkra och prisvärda. ”

 

Genom att hålla det enkelt underlättar vi också underhåll och service av våra maskiner, vilket gör att de kan vara i bruk länge. Vi bygger maskiner som kan användas länge, lagar dem när det behövs och väljer att utrusta dem med motorer som är testade och godkända enligt de senaste miljökraven. En rakryggad mix av bondförnuft och innovativ teknik.

 

Utvecklar med svensk kunskap och värderingar

Vi arbetar nära våra kunder och använder oss av svensk ingenjörskunskap för att utveckla våra maskiner. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett maskinsortiment, därtill möjligheten för dig som kund att samla dina köp av både redskap för hjullastare, traktor och ATV på samma ställe.

 

Swekip – hjullastaren för dig

”Volati är den samarbetspartner vi länge har sökt efter och som öppnar upp marknaden för oss på ett helt nytt sätt. Med mer muskler bakom oss kan vi nu satsa på tillväxt både regionalt men även nationellt. Swekips kunder kommer att kunna känna trygghet under lång framtid med förstärkt reservdelstillgång, starkare säljorganisation och ännu bättre service och support. ” säger Joakim Stensson, VD Swekip Sweden AB.