Eftermarknad och Service

Eftermarknad och service 1400x560.jpg

Eftermarknad och service 1080x1080.jpg

Pålitlig service.


Vi ser fördelarna för dig som kund med att ha en maskin som är enkel att förstå sig på, enkel att köra och enkel att underhålla. I enkelheten finns även en tanke om att det ska vara rejält och hållbart, något vi vet att våra kunder uppskattar.

 

Genom att hålla det enkelt underlättar vi också underhåll och service av våra maskiner, vilket gör att de kan vara i bruk länge. Vi bygger maskiner som kan användas länge, lagar dem när det behövs och väljer att utrusta dem med motorer som är testade och godkända enligt de senaste miljökraven. En rakryggad mix av bondförnuft och innovativ teknik.

 

Vi erbjuder dig som kund eftermarknadsservice och goda råd genom ditt maskinägarskap. Du når oss via telefon eller mail.

 

Huvudkontor, sälj och service

Kronoskogsvägen 8
903 61 Umeå

Telefon: 090 – 77 71 00

E-post: info@swekip.se

Slitdelar för Hjullastare, traktorer och ATV.


Vi tillhandahåller reservdelar till flertalet av våra maskinmodeller. Vi kan även tillhandahålla reservdelar till maskiner utöver vårt eget sortiment. För att på bästa sätt kunna hjälpa dig att ta fram rätt reservdel är det viktigt att du förser oss med rätt information. Vi har ett stort utbud reservdelar hemma på lager!

 

I första hand vill vi att du mailar oss förfrågningar som rör reservdelar och bifogar nedanstående information.

 

Mail skickas till: reservdelar@swekip.se
Se till att mailet innehåller så mycket information som möjligt, bland annat:

• Serienummer på maskinen
• Modellbeteckning på maskinen
• Serienummer på önskad reservdel
• Bild på önskad reservdel

Kontakta oss 1080x1080 01.jpg